duminică, 4 septembrie 2016

Dieta japoneză

   Această dietă de 3 zile este una drastică, cu puține alimente și cu reguli clare și aspre.Nu încercați să o țineți dacă aveți probleme de sănătate sau dacă organismul nu se poate adapta.Rezultatele sunt uimitoare iar în cazuri de urgență merită ținută această dietă care ajută extrem de mult la detoxifierea organismului.

   Ziua 1 : ziua orezului:
   Se fierb 300 grame orez la foc mic timp de 20 minute.
   După racire se împarte în 3 porții egale și la fiecare se adaugă după plac: lămâie stroarsă sau un măr ras.
   Nu se consumă nici un alt aliment pe durata întregii zile.
   Se consumă 2l apă plată cu 2 lămâi stoarse. 




   Ziua 2 : ziua peștelui:
   Se va mânca toată ziua pește fiert sau la grătar cu lămâie stoarsă, nu se depășesc 500-600 grame pește pe zi.
   Nu se consumă nici un alt aliment pe durata întregii zile.
   Se consumă 2l apă plată cu 2 lămâi stoarse.


   Ziua 3 : ziua orezului:
   Se fierb 300 grame orez la foc mic timp de 20 minute.
   După răcire se împarte în 3 porții egale și la fiecare se adaugă după plac lămâie stroarsă sau un măr ras.
   Nu se consumă nici un alt aliment pe durata întregii zile.
   Se consumă 2l apă plată cu 2 lămâi stoarse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ShareThis