marți, 5 iulie 2016

Tratamente ale tenului pe bază de oțet de cidru

   PH-ul oțetului de cidru, cu proprietăți astringente, este foarte asemănător cu cel al pielii, ceea ce face din acesta un produs de înfrumusețare foarte eficient și puțin costisitor.
 

   Este excelent pentru tenul gras și cu probleme.
 

   Folosindu-se împotriva acneei juvenile sau coșurilor, el previne apariția comedoanelor.
 

   În plus, prin închiderea porilor, oțetul de cidru contribuie, datorită acțiunii sale antioxidante, la menținerea unui ten tânăr cât mai mult timp.
 

   O altă calitate a oțetului de cidru este îndepărtarea oricărei urme de săpun și anularea reziduurilor de calcar și clor conținute de apă, care provoacă senzații neplăcute de mâncărime și de asprime a tenului. 


 

   Este suficient să lăsați să curgă apă călduță în chiuvetă și să adăugați o linguriță sau două de oțet de cidru parfumat după preferințe.
 

   Oricine poate să obțină oțetul cosmetic plecând de la un oțet obișnuit de cidru, diluat cu apă și aromatizat cu plante sau cu esențe de flori.
 

   Oțetul se poate compara din punct de vedere financiar și calitativ cu toate cremele sau măștile lifting, al căror preț este piperat.
 

   Trebuie doar să-l utilizați ca orice produs, după modul următor: pe o piele perfect curată aplicați oțetul de cidru nediluat, iar apoi puteți să aplicați machiajul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ShareThis