joi, 5 noiembrie 2015

Dietă pentru suplețe

   Luni:
   Mic dejun: o cafea fără zahăr sau ceai.
   Prânz: 200 ml suc de roșii cu o lingură suc de lămâie și 100 g orez fiert, fără unt.
   Cina:150 g legume fierte și pasate și o linguriță de ulei, 100 g pește cu spanac fiert și ardei grași.
 

   Marți:
   Mic dejun: o cafea fără zahăr sau ceai.
   Prânz: 200 g salată verde cu roșii și nuci, 80 g paste cu legume fierte.
   Cina: 200 g morcovi, spanac și dovlecei fierți, 200 g pui la grătar.
 

   Miercuri:
   Mic dejun: o cafea fără zahăr sau ceai.
   Prânz: 80 g orez cu o linguriță de cașcaval, 200 g salată verde cu o linguriță de ulei.
   Cina: 200 g legume la grătar, 50 g brânză degresată cu o felie pâine integrală.
 

   Joi:
   Mic dejun: o cafea fără zahăr sau ceai.
   Prânz: 150 g brânză degresată cu 200 g mămăligă.
   Cina: o porție supă de ceapă, praz și țelină, 200 g friptură vită la grătar.



 

   Vineri:
   Mic dejun: o cafea fără zahăr sau ceai.
   Prânz: 200 g salată verde cu o linguriță de ulei, 80 g paste cu suc de roșii și busuioc proaspăt.
   Cina: 200 g legume la grătar și 150 g pește la cuptor.
 

   Sâmbătă:
   Mic dejun: o cafea fără zahăr sau ceai.
   Prânz: 200 g salată de morcovi și țelină cu o linguriță de ulei, 80 g orez cu mazăre.
   Cina:  150 g legume fierte și pasate și o linguriță de ulei.
 

   Duminică:
   Mic dejun: o cafea fără zahăr sau ceai.
   Prânz: 200 g salată de roșii, 100 g spaghete cu suc de roșii.
   Cina: o porție de cremă de morcovi, 50 g brânză degresată și ceapă verde și pătrunjel.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ShareThis