vineri, 7 august 2015

Exerciții de aerobic

   Daca vrei sa arăți mereu în formă optimă nu-ți trebuie prea mulți bani.Și nici foarte mult timp.Un efort tot trebuie să faci: puțin aerobic.
   Aerobicul este un sport foarte eficient când este însoțit de un regim de slăbit.
   Cum marea problemă a femeilor este abdomenul, care uneori crește și nu mai dă înapoi, vă recomandăm câteva exerciții simple, dar de efect.
   Efectul se vede după doua luni de mișcare, combinată cu un regim alimentar, însă merită efortul. 


   Exerciții recomandate:
 

   Se stă pe spate, se țin coatele în exterior, picioarele ușor depărtate și se ridică ușor capul, cu bărbia în jos, de 20 de ori.
 

   Stând în fund, cu coatele sprijinite de podea, se strânge la piept câte un picior alternativ, de câte 20 de ori fiecare.
 

   Aceeași poziție ca în exercițiul anterior dar se strâng la piept ambele picioare, tot de 20 de ori. 


 

   Se stă pe o parte, sprijinită într-o mână, picioarele se țin cu talpa flexată, ușor ridicate de la podea.Se ridică piciorul de 20 de ori, apoi se schimbă partea și se ridică din nou piciorul de deasupra.
 

   Aceeași poziție ca la exercițiul anterior, dar se îndoaie piciorul de sprijin iar cel de deasupra se ridică de câte 20 de ori, apoi se schimbă partea.Acest exercițiu este foarte bun pentru talie.
 

   Se stă pe o parte, iar piciorul de deasupra se aduce în față, atingându-se cu genunchiul podeaua, de câte 20 de ori.Celălalt picior se ține îndoit la spate și lipit de podea.
 

   Se stă pe spate, picioarele se țin în unghi de 90 de grade, se ridică capul cu bărbia în piept și coatele în exterior, de câte 20 de ori.
 

   Sprijinită în coate, se ridică picioarele de la podea foarte puțin și trunchiul se îndoaie spre burtă, de câte 20 de ori.
 

   Stând în fund cu picioarele ușor depărtate, se ridică trunchiul de la podea, de câte 20 de ori.
 

   Se stă pe spate și cu brațele sub cap, se ridică și se coboară picioarele de cel puțin 
20 de ori.
 

   Sprijinită în brațe și picioare, se ridică trunchiul de la podea, de câte 20 de ori, apoi se execută și balansari mici, în acea poziție.
 

   Se stă pe spate, palma dreaptă pe abdomen, piciorul drept îndoit pe genunchiul stâng.Se apropie cotul opus piciorului.Se fac câte 20 de exerciții pe o parte, apoi se schimbă picioarele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ShareThis