duminică, 7 iunie 2015

Leacuri contra pietrelor la fiere

   Dacă ați descoperit că aveți pietre la fiere și vi s-a pus acest diagnostic, puteți folosi diverse plante, asta până să apelați la ajutor chirurgical.Tratamentele se țin în jur de o lună sau două și se respectă cu strictețe.

   Sucul de ridichie neagră: se obține cu ajutorul storcătorului, din ridichi negre curățate de coajă . Cura începe cu 100 ml suc luat dimineața pe stomacul gol, crescând în următoarele trei săptămâni până la 400 ml, deci în fiecare săptămână crește porția cu 100 ml. În următoarele săptămâni descreșteți până la 100 ml.Această cură nu este indicată persoanelor care au probleme stomacale.

   Un tratament excelent este următorul: pătrunjel de câmp, iederă, hamei, turiță mare, mentă și pelin. Toate aceste plante uscate se amestecă în proporții egale. Din acest amestec se iau 3 linguri de plantă și se pun întru-n litru de vin de mere sau must de mere.Compoziția se pune rece pe foc și  se lasă să se înfierbânte până ce dă un clocot, apoi se ia de pe foc și se lasă 3 minute să se infuzeze. Peste zi se iau 8-9 linguri de lichid din oră în oră . Pentru că băutura trebuie să fie cât mai fierbinte, ea trebuie ținută în termos. 



   Pentru a vă vindeca este necesar să țineți un regim din care trebuie eliminate următoarele alimente: ouăle, grăsimile animale, cacaoa și ciocolata, conservele, mezelurile, brânzeturile fermentate, condimentele, mazărea, morcovii, tutunul, alcoolul, alimentele ce conțin colesterol: prăjiturile, măruntaiele, peștele gras.În aceasta perioada este bine să țineți și o cură de apă minerală.

   O altă rețetă foarte bună este următoarea: 250 ml rachiu de drojdie de bere, 250 ml zeamă de lămâie, 250 ml ulei de măsline, 250 gr miere de albine multifloră, 2 boabe de tămâie sfărâmate.Totul se amestecă, se pune în sticle acoperite, în cămară, la rece şi întuneric timp de 8 zile. Se vor agita sticlele de 2-3 ori pe zi. După cele 8 zile, se bea un păhărel de amestec dimineaţa pe stomacul gol, până se termină. 

   Este indicat să se bea în tot acest timp şi 1 litru de ceai pe zi din : mătase de porumb, coada şoricelului, coada calului, amestecate şi preparate sub formă de infuzie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ShareThis