duminică, 4 ianuarie 2015

Detoxifiere cu soluție salină - partea 1

   O modalitate simplă pentru a detoxifia organismul o reprezintă folosirea unei soluții saline, ingerarea acesteia și apoi o serie de exerciții fizice.
   În prima parte vă vom prezenta ce aveți de făcut pentru a prepara această soluție și a o consuma, iar în partea a doua, vom completa metoda prin enumerarea exercițiilor fizice, mai exact patru mișcări deloc extenuante.

   Se încălzesc 2 litri de apă plată și se amestecă cu 5-6 grame de sare la un litru de apă.Dacă doriți se poate adăuga un morcov, praz sau alte legume în apa plată, după preferințe.Dimineața, pe stomacul gol se consumă un pahar cu apă plată și sărată, călduță.Apoi se efectuează toate mișcările care vor fi prezentate în următorul articol, se consumă încă un pahar, după care urmează un nou set de exerciții.

   Acest ciclu: pahar-exerciții se va repeta până la al 6-lea pahar, după care în mod normal vom simți nevoia de a goli intestinele, ceea ce este perfect normal.Este posibil ca scaunele să fie moi, dar este firesc.Apoi vom consuma și restul de apă plată, cu pauză de câteva minute între pahare.Dacă nu apare senzația de scaun, soluția se va elimina prin urină, asta dovedind faptul că poate exista un blocaj sau probleme cu constipația.



   Apa sărată ajunge în stomac și parcurge intestinele, curățând și pregătind organismul pentru asimilarea corectă a următoarelor alimente.Pentru a se evita deshidratarea și demineralizarea, nu se vor consuma mai mult de 2 litri de apă sărată.Folosirea toaletei destul de des, este singurul inconvenient al acestei metode.

   Nu se vor desfășura activități fizice intense în timpul acestei tehnici, nu se va ieși în frig imediat după încetarea metodei și nu necesită foarte mult timp, cam o oră.
   După o jumătate de oră de la terminarea tehnicii, se va consuma orez fiert foarte bine în apă, la care se va adăuga 40 grame unt și eventual puțin bulion nesărat.Se mai poate adăuga morcov bine fiert și grâu, la fel, bine fiert.Se pot consuma și paste bine fierte, neîndulcite și fără brânzeturi.Alimentele se consumă încet și se mestecă pe îndelete.

   Timp de 24 de ore nu se consumă iaurt, lapte, chefir, băuturi acide, alcool.Lichide se pot bea doar după prima masă, cea cu orez și anume se consumă 2 căni cu infuzie de mentă, iar mai apoi, apă plată simplă.

   Persoanele care au probleme de constipație și nu reușesc de prima oară, pot apela la o dietă bazată pe fructe, fibre și ceaiuri laxative, iar la 14 zile pot repeta tehnica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ShareThis